Audi A3 Sportback e-tron saņem eCar balvu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Žurnālu Auto Bild un Auto Test rīkotajā eCar balvā pirmo vietu ieguvis Audi ar A3 Sportback e-tron un TT bezceļu automobiļa prototipu.

Audi A3 Sportback e-tron ieguvis pirmo vietu kategorijā «Labākais plug-in hibrīdpiedziņas modelis — sērijveida transportlīdzekļi».

eCar balvu svētdien Parīzes autoizstādes laikā saņēma Tehniskās izstrādes nodaļas valdes loceklis Prof. Dr. Ulrihs Hakenbergs: «Mūsu Audi A3 Sportback e-tron ir izpelnījies klientu atzinību, pateicoties tā plug-in hibrīdpiedziņas sistēmas praktiskumam ikdienā. Tā simbolizē veiktspēju, sportiskumu, komfortu un efektivitāti.»

Audi TT bezceļu automobiļa prototips ir atstājis vislabāko iespaidu kategorijā «Labākais plug-in hibrīdpiedziņas modelis — transportlīdzekļu prototipi». Audi šo izstādes automobili prezentēja aprīlī Starptautiskajā Pekinas auto izstādē.

Audi A3 Sportback e-tron plug-in hibrīdpiedziņas sistēmai ir izteikti dinamiska veiktspēja, divi elektromotori un 300 kW (408 ZS) kopējā jauda. Kopumā eCar balvas piektajā sezonā par uzvaru sacentās 54 elektromobiļi. Žurnālu Auto Bild un Auto Test lasītāji balsoja vienpadsmit dažādās kategorijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu