Porsche Macan - nokopēts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ķīnas kompānija Zotye ir izstrādājusi un prezentējusi krosoveru, kurš ir gandrīz ideāla Porsche Macan kopija. Vismaz ārējā dizaina ziņā, kā to apliecina CarNewsChina publicētie attēli.

Macan dizains ir pārņemts faktiski pilnībā. Vairāk vai mazāk precīzi ir pārzīmēti gan priekšējie un aizmugurējie lukturi, gan bamperi, gaisa savācēji, motora pārsega un jumta līnija, kā arī ārējie spoguļi.

Par Zotye T700 nodēvētajam auto paredzēts 2 litru turbo motors, kurš attīsta 177 zirgspēkus. Tā pagaidām ir vienīgā opcija motoru klāstā, taču perspektīvā ķīnieši esot iecerējuši piedāvāt arī V6 agregātu. Tā specifikācija gan pagaidām nav zināma, raksta Motor.ru.

Apvidnieks pārdošanā Ķīnā nonāks 2016.gadā, un tā bāzes cena būs ap 170 tūkstošiem juaņu (apmēram 27 tūkstoši ASV dolāru).

Pirms neilga laika Zotye atklāja arī atjaunoto T600, kura priekštecis bija ļoti meistarīga Volkswagen Touareg kopija. Jāsaka gan, ka arī modernizētā auto eksterjerā redzamas vācu mašīnas pazīmes, taču tehniskā ziņā, tas ievērojami atpaliek. T600 paredzēts augstāk minētais 177 zirgspēku 2 litru motors vai arī 1,5 litru dzinējs ar 160 ZS. Pircējs var izvēlēties starp piecu pakāpju manuālo vai sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, turpretī pilnpiedziņas opcija viņam piedāvāta netiek.

Zotye T600
Zotye T600 Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu