«Volkswagen» panāk vienošanos ar autodetaļu piegādātājiem ražošanas atjaunošanai

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas autobūves uzņēmums «Volkswagen» otrdien paziņoja, ka tas panācis vienošanos ar autodetaļu piegādātājiem, lai atsāktu piegādes, kuru apturēšana lika kompānijai vairākās rūpnīcās apturēt ražošanu.

«Ietekmētās rūpnīcas soli pa solim gatavojas atjaunot ražošanu,» norāda uzņēmums.

«Volkswagen» pirmdien atgriezās pie sarunu galda ar autodetaļu piegādātājiem «ES Automobilguss» un «Cartrim» pēc tam, kad sestdien notikušās pārrunas noslēdzās bez panākumiem.

«ES Automobilguss», kas specializējas pārnesuma kārbu detaļās, un «Cartrim», kas piegādā audumu un ādu automašīnu saloniem, detaļu piegādes pārtrauca augusta sākumā.

«Volkswagen» 12.augustā panāca pagaidu tiesas rīkojumu, liekot abiem piegādātājiem atjaunot piegādes, taču uzņēmumi šo lēmumu pārsūdzēja.

Autodetaļu piegādātāji apsūdzēja «Volkswagen» par vairāku līgumu laušanu bez iepriekšēja brīdinājuma vai kompensācijas, tādēļ tiem liekot apturēt piegādes, lai aizsargātu savus darbiniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu