«Renault» līdz 2018.gadam atvērs ražotni Pakistānā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Francijas autobūves uzņēmums «Renault» gatavojas ielauzties Pakistānas strauji pieaugošajā automašīnu tirgū, valstī līdz 2018.gadam atverot rūpnīcu, ceturtdien paziņoja Pakistānas valdība.

Pakistānas automašīnu tirgū jau vairākas desmitgades dominējuši Japānas autoražotāji «Suzuki», «Toyota» un «Honda», kuriem tikušas izvirzītas apsūdzības par cenu fiksēšanu to piedāvāto modeļu zemākas kvalitātes versijām.

«»Renault» nolēmis investēt Pakistānā. Uzņēmums automašīnu ražošanu Pakistānā sāks līdz 2018.gadam,» norāda valsts Investīciju pārvalde.

Pārvalde veikusi pārrunas ar «Volkswagen», «Peugeot», «Renault», «Fiat» un «Nissan». Savukārt septembrī pārvaldes priekšsēdētājs kopā ar Pakistānas finanšu ministru devās uz Franciju, kur viņš pierunāja «Renault» veikt investīcijas Pakistānā.

«Renault» šo ieceri apstiprinājis ierakstā savā tvitera kontā.

Klientiem Pakistānā nākas gaidīt līdz pat četriem mēnešiem, lai saņemtu jaunu automašīnu pēc pilnās tās pirkuma cenas apmaksas, jo pieprasījums pārsniedz piedāvājumu, valsts ekonomikai piedzīvojot straujāko izaugsmi kopš 2008.gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu