Par What Car? Gada Auto 2017 kļūst 5.sērijas BMW

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Londonā notikušajā 40.gadskārtējā What Car? balvu pasniegšanas ceremonijā par 2017.gada labāko auto atzīts jaunākās paaudzes 5.sērijas BMW. Pērn šis tituls tika Audi A4, bet vēl gadu iepriekš – Škoda Fabia.

What Car? balvas tiek pasniegtas pašiem labākajiem auto, kādi ir pārdošanā – tos izraugās ekspertu komanda, kas izvērtē visas automašīnas, lai noteiktu, kura piedāvā labāko cenas un vērtības proporciju.

Gada labākie auto tiek noteikti intensīvos testos uz dažāda seguma ceļiem un testu poligonos, kā arī, veicot lietošanas izmaksu analīzi un neatkarīgus degvielas patēriņa mērījumus, lai noskaidrotu, kurš auto ir pats ekonomiskākais reālajā dzīvē.

5.sērijas BMW arī izdevās izcīnīt uzvaru luksusa auto kategorijā, apsteidzot tādus konkurentus, kā Mercedes-Benz un Rolls-Royce. Tomēr tieši daudzo labo īpašību kopums ļāva Bavārijas autoražotāja jaunākajam modelim apsteigt citus pretendentus cīņā par aizvadīto 12 mēnešu vislabākā jaunā auto titulu.

Jaunākās paaudzes 5.sērijas BMW ir vēl ekonomiskāks, nekā tā priekštecis un nostiprina jaunus standartus savā klasē vadāmības un trokšņu izolācijas jomā, vienlaikus demonstrējot tādas komforta aprīkojuma iespējas, kādas līdz šim bija rezervētas vien krietni dārgākiem auto.

Foto: Publicitātes foto

Arī citi jaunpienācēji atstāja labu iespaidu uz What Car? gada Auto žūriju – it īpaši strauji augošajā SUV segmentā. Seat Ateca izcīnīja gada labākā mazā SUV titulu, kamēr Škoda Kodiaq apvidnieks tika atzīts par gada labāko lielo SUV.

Londonas Pārkleinā notikušajā What Car? balvu pasniegšanas ceremonijā klāt bija arī BMW vecākais viceprezidents Hildegards Vortmans. Pēc viņa teiktā, «BMW 5.sērijas izcīnītā Gada Auto balva ir gods un atzinība par smago darbu, kas ieguldīts šajā, BMW zīmolu definējošajā modelī. Laikā, kad autoindustrijā notiek straujas pārmaiņas, septītās paaudzes BMW 5.sērija iezīmē ceļu nākotnē».

Gada Drošākā auto balvu ieguva Toyota Prius, savukārt Peugeot 3008 ieguva Tehnoloģiju balvu par i-Cockpit interjera arhitektūras risinājumu.

WHAT CAR? GADA AUTO 2017 UZVARĒTĀJI

Pilsētas auto Hyundai i10

Mazauto Škoda Fabia

Ģimenes auto Audi A3 Sportback

Sportiskais hečbeks Ford Fiesta ST-2

Mazais SUV Seat Ateca

Lielais SUV Škoda Kodiaq

Luksusa SUV Audi Q7

MPV Volkswagen Touran

Universālis Škoda Superb Estate

Elektroauto Renault Zoe

Biznesa auto Audi A4

Luksusa auto BMW 5. sērija

Kabriolets Mazda MX-5

Kupeja Audi TT

Sporta auto Porsche 718 Cayman

Drošākais auto Toyota Prius

Tehnoloģiju balva Peugeot 3008 i-Cockpit

Gada auto BMW 5.sērija

Lasītāju simpātija Honda Civic Type-R

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu