Lexus atteiksies no GS saimes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Lexus esot apturējuši nākamās paaudzes GS izstrādi, jo šo četru durvju modeli esot paredzēts izslēgt no kompānijas piedāvājuma. Par to, atsaucoties uz japāņu izdevumu MAG-X, vēsta Lexus Enthusiast.

Neoficiāla informācija liecina, ka Lexus lēmumu par GS saimes likvidēšanu esot pieņēmuši pēc jaunākās paaudzes LS iznākšanas. Tā kā zīmola flagmanis arī tagad tiek komplektēts ar V6 motoru, Lexus baidās, ka pārklāsies LS un GS modeļu mērķauditorija, raksta Motor.ru.

Lai arī sedanu popularitāte rūk un patērētāji klasisko auto vietā labprātāk izvēlas krosoverus un apvidus auto, gaidāms, ka GS ražošana turpināsies līdz 2018.gadam. Atbrīvotās ražošanas jaudas tikmēr varētu tikt izmantotas kāda cita modeļa ražošanai.

Jāpiebilst, ka arī Toyota prezidentam Akio Tojodam GS sērija neiet pie sirds. Kā raksta Automotive News, Tojoda tikai pēc reģionālo vadītāju uzstājīgās lūgšanās esot devis zaļo gaismu pašreizējās paaudzes GS izstrādei un ražošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu