Interesantākie autobūves kompāniju 1.aprīļa joki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/arturs.simins

Ir 2.aprīlis un joku diena, kurā ar muļķībām nodarbojas un tās izplata ikviens, kam nav slinkums, ir aiz muguras. Tagad jācer, ka līdz nākamajam 1.aprīlim tīmeklī parādīsies tikai patiesas ziņas, bet pirms tam atskatīsimies, ar kādiem jokiem savu radošumu demonstrēja autobūves uzņēmumi.

McLaren

Britu superauto ražotāja McLaren īpašo pasūtījumu nodaļa McLaren Special Operations (MSO) no 1.aprīļa piedāvā modeļa 570GT pircējiem opciju sava auto virsbūvi noklāt ar spalvām. Tās ir sintētiskas, 7 cm garas spalvas, kas palīdzot samazināt aerodinamisko pretestību. Kas būtiski šādiem auto, 10 000 spalvu komplekts sver tikai 2,5 kilogramus.

Foto: McLaren
Foto: McLaren

Peugeot

Peugeot tikmēr 1.aprīli atzīmēja ar levitējošo 3008 AIR automobili uz gaisa spilvena. Tas esot aprīkots ar 1,2 litru hybridAIR benzīna dzinēju un reostata ātrumkārbu. Transportlīdzekļa maksimālais ātrums uz līdzenas virsmas ir 120 km/h. Līganu kustību bez aizķeršanās nodrošina 128 sensori, kas atrodas zem transportlīdzekļa un tā sānos.

Foto: Peugeot

Atšķirībā no šīs ziņas patiess ir fakts, ka marta sākumā Peugot 3008 tika kronēts par Eiropas Gada auto 2017.

Hyundai

Dienvidkorejas ražotājs ne tikai piedāvā iegādāties automobiļus internetā. 1.aprīlī kompānija sāk piedāvāt arī automobiļu piegādes pa gaisu, izmantojot četrus augstas veiktspējas dronus, ko darbina ūdeņraža degvielas šūnu elementi.

Foto: Hyundai
Foto: Hyundai

Škoda

Noderīgs pakalpojums kopš 1.aprīļa ir Škoda piedāvājumā jaunu auto pircējiem. Proti, KODIAQ testa braucienā iespējams doties ar izīrētu ģimeni, lai varētu optimāli novērtēt septiņvietīgā krosovera īpašības, kad mašīnā ir brēcošs mazulis, bērni, kas visu apzīmē ar krītiņiem un tamlīdzīgi. Potenciālajam pircējam izrādot īpašu vēlēšanos, Škoda varot piedāvāt arī suni, kam mašīnā vienmēr piemetas slikta dūša.

Foto: Škoda
Foto: Škoda

Honda

Honda radošie prāti 1.aprīlī izdomāja mobilo lietotni, kas automobiļa vadītājam palīdz meklēt otro pusīti. Lietotne strādā apvienojumā ar inovatīvu vējstiklu, uz kura parādās vadītājam piemēroti potenciālie partneri, kas atlasīti, izmantojot ģeolokācijas tehnoloģijas. Būtībā šī lietotne ir kā Tinder, ko lietot braukšanas laikā.

Honda

BMW

Asie prāti Bavārijā ir padomājuši par cilvēka labākajiem draugiem. Proti, ir izdomāts suņa grozs, kurā mīlulis var ne tikai nosnausties, bet arī gūt sajūtas, kas līdz šim bija gūstamas tikai izbāžot galvu pa braucoša auto logu. Šo efektu palīdz sasniegt suņa grozā uzstādītais BMW TwinPower Turbo ventilators.

Foto: BMW

MINI

MINI automobiļiem 1.aprīlī kļuva pieejams John Cooker Works komplekts, kas jebkuru mazauto spēj pārvērst mobilā virtuvē. John Cooker Works komplekta cena - 1959 eiro.

Foto: MINI
Foto: MINI

Smart

Daimler AG uzņēmums Smart ir nolēmis mazo forTwo modeli izlaist amfībijas versijā, lai varētu doties meklēt pazudušo Nemo. Divvietīgajam auto arī dots atbilstošs nosaukums - Smart forSeas. Tā braukšanas ātrums ir 10 mezgli jeb 18 km/h, taču vajadzības gadījumā no amfībijas varot izspiest arī 15 mezglus jeb nepilnus 28 km/h.

Foto: Daimler

Riepu piegāde ar rallija auto

Visbeidzot laiku pajokot atraduši arī latviešu rallisti, kas šajā nedēļas nogalē aizvada Eiropas čempionāta sacensības Azoru salās, ekipāžas Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins stūrmaņa Facebook profilā ievietojot attēlu ar Škoda Fabia R5, kam uz jumta ir četras riepas.

Foto: www.facebook.com/arturs.simins
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu