Uz valsts autoceļiem sākušies remontdarbi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Daudzviet valsts autoceļu tīklā ir uzsākti ceļu remontdarbi un līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, TVNET informēja VAS Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļā.

Ievērojamākie satiksmes ierobežojumi šobrīd ir ieviesti:

- uz Ventspils šosejas (A10), kur būvdarbi norisinās trīs posmos - Babītes novadā, Jūrmalā aiz tilta pār Lielupi un uz tā, kā arī garākā posmā Tukuma novadā; satiksmi tur regulē ar luksoforiem un ir noteikts ātruma ierobežojums; intensīvas satiksmes plūsmas laikā iespējami sastrēgumi, kā arī ir jārēķinās ar papildu laiku, lai šos posmus šķērsotu;

- uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils (A13) posmā no Daugavpils līdz Medumiem, kur 12 km garā posmā satiksmi regulē četri luksoforu pāri; paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir nepilna stunda;

- uz autoceļa starp Rēzekni un Ludzu (A12) ceļa Ludzas pusē; arī tur satiksmi regulē luksofori un ceļā jāpavada papildu 20 minūtes.

Tāpat notiek remontdarbi, ir ieviesti satiksmes ierobežojumi un satiksmi regulē ar luksoforiem:

- uz tilta pār Tirzu uz autoceļa Smiltene-Velēna-Gulbene (P27; 52,16. km);

- uz ceļa pārvada uz Daugavpils šosejas (A6; 119,05. km) pie Pļaviņām

- pieejā Rīgas HES no Salaspils puses (A5), tur satiksme ir organizēta ar ceļa zīmēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu