Subaru turpmāk ražos Subaru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Subaru preses dienests izplatījis informāciju, ka kompāniju, kura ražo lidmašīnu sastāvdaļas un arī Subaru automobiļus, turpmāk sauks nevis Fuji Heavy Industries (FHI), bet gan Subaru Corporation.

Preses dienesta paziņojumā teikts, ka automašīnu ražošana ir galvenais FHI darbības virziens, lai gan koncerns ražo arī komponentes helikopteriem un civilās aviācijas lidmašīnām, kā arī vēja ģeneratorus u.c.

«FHI allaž tiecas radīt lieliskus produktus. Pēdējos gados mēs esam kļuvuši labāki, jo sekojam tām vērtībām, kas piemīt tikai Subaru. Šīs pārmaiņas vēsta par mūsu apņemšanos attīstīt zīmolu, kurš dod labumu sabiedrībai. Kad klienti ir apmierināti, redzam viņu apmierinātās sejas. Vēlamies redzēt vēl vairāk smaidu zīmola pielūdzēju vidū. Ar jauno nosaukumu Subaru zvaigznes spīdēs vēl spožāk,» sacījis FHI prezidents Jasujuki Jošinaga.

Var piebilst, ka pēdējais jaunums Subaru klāstā ir atsvaidzinātais XV. Šis krosovers ir konstruēts uz jaunas moduļveida plaformas Subaru Global Platform. Papildus tam auto ir jauna stūres iekārta, kā arī pamatīgi pārveidots 2 litru opozītmotors, kurā 80 procenti detaļu ir jaunas, tas ir vieglāks, jaudīgāks un ekonomiskāks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu