Raidījums Zebra turpmāk būs skatāms telekanālā LNT

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Satiksmei, automašīnām un motocikliem veltītais raidījums «Zebra» jau no 17. maija būs skatāms trešdienu vakaros pulksten 21.10 televīzijas kanālā LNT, TVNET informēja raidījuma vadītājs Pauls Timrots.

Izvērtējot vairākus piedāvājumus par turpmāko sadarbību, nosacījumus atbalstītāju piesaistē, kā arī meklējot raidījuma skatītājiem labākos risinājumus (TV kanāla pieejamība, piedāvātais ētera laiks u.tml.), «Zebras» komanda nosvērusies par labu televīzijas kanālam LNT.

«Līderis satiksmes drošības raidījumu tematikā, ko iecienījusi plaša auditorija gan pie TV ekrāniem, gan digitālajā vidē,» tā savu izvēli sadarboties ar raidījuma «Zebra» producentiem pamato MTG TV Latvia vadītāja Baiba Zūzena. «Programmas veidošanā mums vienmēr bijusi svarīga raidījumu kvalitāte un sabiedrībai aktuāls saturs. Šiem kritērijiem atbilst raidījums «Zebra», tādēļ esam nolēmuši to iekļaut LNT programmā.»

Raidījuma vadmotīvs paliks nemainīgs - drošības un ātrums! Tēmu loks tāpat - satiksmes drošība, satiksmes organizācija un iespējamie risinājumi. Transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem saistošu likumu un noteikumu izmaiņas, Eiropas valstu pieredze satiksmes problēmu risināšanā. Sava daļa stāstu būs atvēlēta sportiem, kas saistīti ar ātrumu. Raidījums visiem, kas ceļā!

«Prieks, ka «Zebra» turpmāk būs televīzijas kanālā, kas piedāvā skaidrus sadarbības noteikumus. Tas ir svarīgi neatkarīgu producentu veidotam saturam, jēgpilnai sadarbībai ar TV kanālu. Šobrīd jau plānojam «Zebras» jaunos stāstus un drīz sāksim filmēšanu. Lai jautrāk, gan jau kaut ko uzspridzināsim vai sasitīsim kādu braucamo!» - tā Pauls Timrots, «Zebra» veidotājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu