Jaunais e-Golf pieejams Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Viens pēc otra Latvijā kļūst pieejami jaunie Golf modeļi. Tagad klāstu papildinājis jaunais e-Golf, kas, salīdzinot ar iepriekšējām versijām, atšķiras ar lielāku jaudu, palielinātu nobraukuma rezervi un ievērojami plašāku pamata aprīkojuma klāstu.

e-Golf aprīkots ar jaunu litija jonu akumulatoru, kura energoietilpība palielināta no 24,2 kilovatstundām līdz 35,8 kilovatstundām. Atbilstoši Eiropas jaunajam braukšanas ciklam (NEDC), e-Golf ar vienu akumulatora uzlādi spēj nobraukt līdz 300 kilometriem. Tas ir par 50% vairāk nekā iepriekš.

Jaunā e-Golf elektromotors tagad attīsta 100 kilovatu/136 zirgspēku jaudu, kas ir par 15 kilovatiem/20 zirgspēkiem vairāk nekā iepriekšējam modelim, bet līdz 100 km/h kompaktais hečbeks paātrinās 9,6 sekundēs.

Papildināts ir arī e-Golf bāzes aprīkojums. Tagad tas ietver Front Assist palīgsistēmu ar ārkārtas bremzēšanas funkciju gājēju uzraudzībai pilsētas vidē, multifunkcionālu stūri ar ādas apdari, kā arī Discover Pro informācijas un izklaides sistēmu ar žestu vadību.

Foto: Volkswagen

e-Golf pēc izvēles iespējams aprīkot ar novatorisku apsildes sistēmu, kas palielina tā efektivitāti un vienlaikus arī nobraukšanas rezervi. Siltumsūkņa darbības princips, kas aizgūts no energoefektīvo ēku nozares, ļauj apsildīt automašīnas salonu, izmantojot apkārtējo gaisu un no jaudas detaļām aizplūstošo siltumu. Tāpat kā citus Golf ģimenes auto, arī jauno e-Golf var papildināt ar četrpadsmit dažādām braukšanas palīgsistēmām.

Foto: Volkswagen

Līdzīgi kā visos Volkswagen automašīnu elektriskajos modeļos, arī e-Golf iespējama ērta piekļuve dažādām automašīnas funkcijām ar Car-Net pakalpojuma e-Remote aplikāciju. Ar viedtālruņa vai planšetdatora palīdzību iespējams attālināti vadīt klimata kontroles sistēmu, aktivizēt akumulatora uzlādi un atrast stāvvietu, kur novietota automašīna, jo aplikācija precīzi kartē atzīmē vietu, kur tā atrodas.

Modernizētais e-Golf Latvijā maksās no 40 385 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu