ZeKurbulis: dronu lidošanas noteikumi Latvijas gaisa satiksmē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Šajā raidījumā viesosies motošosejas kluba Motoaplis pārstāvis Tāls Meļķis, Latvijas Tālvadības gaisa kuģu asociācijas pārstāvis Ilmārs Ozols un autosportists Garijs Rožkalns.

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots tiksies ar Latvijas Tālvadības gaisa kuģu asociācijas pārstāvi Ilmāru Ozolu, kurš skatītājiem pastāstīs par to, kādos gadījumos drīkst un nedrīkst gaisā vadīt bezpilota lidaparātus, tautā sauktus par droniem.

Savukārt motošosejas kluba Motoaplis pārstāvis Tāls Meļķis pievērsīsies motosporta drošības problēmai – kamerām uz sportistu ķiverēm.

Bet autosportists Garijs Rožkalns sniegs atskatu uz aizvadītajām vērienīgajām auto šosejas sacensībām Dewalt Grand Prix Biķernieku trasē.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu