Ar vērienu atklāts Baltijā lielākais BMW autocentrs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 11.maijā vairāk nekā 800 viesu klātbūtnē tika atklāts nule tapušais BMW, BMW Motorrad un MINI autocentrs, kas būs plašākā šo zīmolu pārstāvniecība visā Baltijā, informēja «Inchcape Motors Latvija» BMW grupas vadītājs Ivars Norvelis.

Kopā ar Norveli atklāšanas lenti grieza premium un luksus auto un moto segmenta līdera «Inchcape Plc» strauji augošo tirgu izpilddirektors Ruslans Kinebass, Ziemeļeiropas BMW grupas izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Klauss Kibsgārds.

Centrs, kas atrodas Rīgā, Dārzciema ielā 64a, tapis nepilnā pusotrā gadā. Tas būvēts atbilstoši BMW standartiem un izkārtots trijos stāvos. Centra kopējā platība ir 8288 m2, un to visu caurvij stikloti elementi, uz kuriem izvietots BMW zīmola vēstures stāsts sākot no pašiem pirmsākumiem 1916.gadā.

Salons pieredzējis ievērojamas izmaiņas un uzlabojumus dizaina, noformējuma, plašuma un funkcionalitātes ziņā. Kā nozīmīgākā pārmaiņa ir centra īpašais sadalījums pa zonām.

Pēc Norveļa paustā, jaunais auto centrs ļaus uzņēmumam divkāršot klientu apkalpošanas kapacitāti.

Salonā varēs izvietot aptuveni 20 jaunus un 45 mazlietotus spēkratus, kā arī 20 motociklus.

Tāpat centrā būs pieejams plašs BMW dzīvesstila un aksesuāru butiks.

Foto: Publicitātes foto

Vienlaikus centrs atspoguļo BMW tehnoloģiskās inovācijas un izcilību. Piemēram, salonā būs izvietots

īpašs stends, kur ikviens interesents ar planšetdatora palīdzību varēs konfigurēt savu sapņu automašīnu

- mainīt krāsas, aprīkojumu un aksesuārus.

Savukārt centra otrajā stāvā ierīkots BMW dzīvesstila veikals ar plašu aksesuāru un aprīkojumu klāstu. Blakus tam ierīkota mājīga klientu atpūtas zona, kurā par klientu labsajūtu parūpēsies kafejnīcas «Isetta» darbinieki, bet pašiem mazākajiem BMW faniem būs lieliska iespēja parotaļāties lielajā rotaļu teltī.

Tikmēr dzelzs rumaki jeb BMW Motorrad zīmola motocikli ir raduši vietu centra trešajā stāvā.

Tur ikviens varēs iegādāties gan jaunus, gan arī mazlietotus močus. Turpat arī motobraukšanas entuziastiem būs iespēja izvēlēties sev tīkamākos aksesuārus un ērtāko ekipējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu