Ar 84 jauniem tehnoloģiskiem risinājumiem Audi atzīts par inovatīvāko premium auto ražotāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pateicoties 84 jauniem inovatīviem tehnoloģijas risinājumiem, kas tika ieviesti pārskata periodā, Audi zīmols jau otro reizi gūst uzvaru Automobiļu inovāciju balvas premium un lielizmēra auto kategorijā. Ar šo panākumu četru gredzenu zīmols apliecina savas spējas tādās svarīgās jomās kā aerodinamika, auto kopējās masas samazināšana, savienojamība un autonomā braukšana.

Automobiļu inovāciju balvas (Automotive Innovations Award) žūrija, vērtējot visus pretendentus uz godalgām, galvenokārt ņēma vērā četras tematiskās jomas: automobiļu piedziņas sistēmu, autonomo braukšanu un drošību, transportlīdzekļu koncepciju un virsbūvi, kā arī saskarni un sakarus.

Jāatzīmē, ka Audi tika atzīts par visinovatīvāko zīmolu arī divās pēdējās augstāk minētajās kategorijās.

«Esmu gandarīts par tik augstu novērtējumu! Jau otro reizi iegūstot inovatīvā premium auto ražotāja balvu, apliecinām, ka mūsu sauklis «Pārākums tehnikā» (Vorsprung durch Technik) tik tiešām ir vadmotīvs itin visā, ko darām. Mēs daudz strādājam, lai nostiprinātu savas līdera pozīcijas inovāciju jomā. Īpaši padziļinātu uzmanību pievēršam auto kopējās masas samazināšanai, aerodinamikai, savienojamībai un autovadītāja palīgsistēmām un autonomās braukšanas tehnoloģijām,» apbalvošanas ceremonijā Frankfurtē apliecināja Audi AG valdes priekšsēdētājs Ruperts Štadlers.

Automobiļu inovāciju balvu jau piekto reizi pasniedz Automobiļu vadības centrs (Center of Automotive Management) un «PricewaterhouseCoopers AG». Balva tiek pasniegta gada novatoriskākajiem autoražotājiem un piegādātājiem. Pretendentu skaitā bija vairāk nekā 1162 inovācijas no 19 automobiļu ražotājiem un 60 zīmoliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu