Novērtē, kādus auto kāzām izvēlējās Pipa Midltone un viņas līgavainis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Sestdien Svētā Marka baznīcā Englfīldā uz rietumiem no Londonas gredzenus mija Kembridžas hercogienes Keitas Midltones māsa Pipa un miljardieris Džeimss Metjūss. Ievērojot labākās tradīcijas, nokļūšanai baznīcā un pēcāk braucienam uz svinību norises vietu jaunais pāris izvēlējās britu autobūves klasiku.

Baznīcā Englfīldā Pipa un Džeimss ieradās katrs savā auto. Pipa sava tēva pavadībā uz laulību ceremonijas norises vietā ieradās elegantā 1951.gada Jaguar Mark V kabrioletā.

Džeimss tikmēr pie baznīcas piestūrēja zaļā Jaguar E-Type. Ar šo auto jaunais pāris tad attiecīgi arī devās uz Midltonu īpašumu, kur tika uzņemti kāzu viesi.

Arī princis Viljams un Keita Midltone pirms sešiem gadiem izvēlējās britu autobūves klasiku. Proti, jaunlaulātie pa Bekingemas pils vārtiem izbrauca tumši zilā 1969.gada Aston Martin DB6, kuru princim Čārlzam 21 gada jubilejā uzdāvināja karaliene Elizabete II.

Foto: Vida Press/Rex Features

Ja neskaita numura zīmi JUST WED, kura vēsta, ka braucēji ir nupat salaulājušies, vēl viens interesants fakts par šo auto ir saistīts ar tā pārbūvi, lai dzinējs darbotos ar bioetanolu.

Foto: Vida Press/Rex Features
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu