ZeKurbulis: pa mamutu pēdām ar Ziemeļpolam būvētu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 1. jūnijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz raidījuma viesi būs Jamalas arktiskās ekspedīcijas dalībnieks Kaspars Indriksons un moto braucējs Mārtiņš Sils.

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots un Jamalas arktiskās ekspedīcijas «Pa mamutu pēdām» dalībnieks Kaspars Indriksons pārrunās ekspedīcijas gaitu un apskatīs īpaši Ziemeļpolam būvēto 3.2 metrus augsto automašīnu.

Savukārt pieredzējušais moto braucējs un piedzīvojumu meklētājs Mārtiņš Sils dalīsies ar sava nākamā brauciena plāniem - viņš ir iecerējis ar motociklu mērot ceļu pāri visiem kontinentiem, no Austrālijas uz Rīgu.

Tāpat arī raidījuma skatītājiem būs iespēja novērtēt jaunu ZeKurbulis rubriku - motoru sporta ziņas par aktualitātēm pasaulē un Latvijā kopā ar Artūru Virbuli.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu