Latvijā prezentēts jaunais Range Rover Velar

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8. jūnijā tika prezentēts jaunais Range Rover modelis – Velar. Uz Velar atklāšanu tika aicināti viesi, preses pārstāvji, auto ražotāja pārstāvji un Inchcape Motors Latvia grupas vadība. Pasākums notika restorānā Rīga Sunset Lounge Andrejsalā. Vakara gaitā visi klātesošie pirmo reizi Latvijā varēja apskatīt jauno Range Rover Velar, iegūt detalizētu informāciju no produktu speciālistiem, kas iepazīstināja visus ar jaunā modeļa koncepciju un inovatīvajiem risinājumiem tajā. Viesus ar muzikālu priekšnesumu pārsteidza un iepriecināja Intars Busulis un Abonementa orķestris.

«Šis ir ļoti gaidīts modelis Range Rover saimē. Tas jau kopš pirmās prezentācijas dienas ir izraisījis milzīgu interesi gan pasaulē, gan arī pie mums. Velar iezīmē akcentus un dizaina virzienu nākamajām Range Rover paaudzēm un jauniem modeļiem,» sacīja Inchcape Motors Latvija Jaguar Land Rover direktors Dmitrijs Zeļeņins.

Velar ir pilnīgi jauns modelis Range Rover saimē. Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns Velar dēvē par avangarda Range Rover. «Tas zīmolam paver jaunas glamūra, mūsdienīguma un elegances dimensijas. Range Rover Velar maina pilnīgi visu,» - tā Makgoverns.

Velar, tāpat kā visi Range Rover, ir spējīgs apvidus grūtību pārvarēšanā, jo ir aprīkots ar pastāvīgo «Terrain Response» pilnpiedziņas sistēmu.

Range Rover Velar būs apskatāms 9. un 10. jūnijā Inchcape Motors Latvia Jaguar Land Rover salonā Dārzciema ielā 60a. Jaunākais Range Rover modelis pie pirmajiem klientiem nonāks augustā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu