Audi ar Q8 Sport demonstrē Android operētājsistēma integrēšanas iespējas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Premium segmenta autobūves zīmols Audi prezentē nākamās paaudzes informācijas un izklaides sistēmu ar pilnībā integrētu Android operētājsistēmu.

Sistēma, kura sabiedrībai pirmo reizi tika parādīta vispasaules Google I/O izstrādātāju konferencē, tika ietverta Audi Q8 Sport konceptauto komplektācijā. Tā paver jaunas savienojamības iespējas un vēl ērtāku vadītāja mijiedarbību ar automobili.

Android informācijas un izklaides sistēmu izstrādāja Android Open Source komanda, iesaistot miljonu gudrāko prātu. Jaunās funkcijas, tostarp straumēšanas serviss Spotify, Google Play Music un Google Assistant, tiek attēlotas lielā MMI displeja paneļa vidū. Informācija tiek atspoguļota arī Audi virtuālajā vadītāja informācijas sistēmā.

Audi Q8 Sport konceptauto navigācijas sistēma turpinās izmantot Audi-HERE datubāzi, taču autovadītājam būs iespēja vadīties arī pēc Google Maps kartēm un norādēm. No jaunām funkcijām jāizceļ ienākošo ziņu un zvanu paziņojumu centrs.

Android ir pasaulē populārākā mobilā platforma ar vairāk nekā 1,4 miljardiem lietotāju visā pasaulē un, integrējot šo sistēmu Audi modeļos, zīmols sper lielu soli savienojamības iespēju paplašināšanas virzienā. Atvērtās Android komandas plašās zināšanas un radošās prasmes spēj paātrināt lietotņu izstrādi un attīstību. Jaunas lietotnes var tikt ātri iestrādātas automobiļos kā papildu saistītie pakalpojumi, ja tās atbilst Google un Audi prasībām. Bez īsā atjauninājumu cikla Android sistēmai raksturīga arī ievērojami lielāka pakalpojumu daudzveidība, kā arī plaša starptautiska pieejamība.

Automobiļos integrētās Android sistēmas iespējas ir tik plašas, ka tā ļauj izmantot visas viedtālruņa lietotnes automobiļa informācijas un izklaides sistēmā, tiklīdz tas netraucē drošai braukšanai.

Foto: Audi
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu