Blušs stāsies pretī pasaules spēcīgākajiem drifteriem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 15. jūnijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Raidījumā viesosies drifta zvaigzne Kristaps Blušs un motosportists Andris Grīnfelds.

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots tiksies ar pasaules slaveno Latvijas drifta braucēju Kristapu Blušu, kurš izcīnījis augsto trešo vietu ASV «Formula Drift» seriāla sezonas ceturtajā posmā. Tagad sportists gatavojas Latvijas vērienīgajam autosporta notikumam - jau šajā nedēļas nogalē, 17. jūnijā Biķernieku trasē notiks drifta sacensības «HGK Drift Challenge», kur Blušs tiksies ar «Formula Drift» čempionu Krisu Forsbergu un japāņu leģendu Daigo Saito.

Par motosporta sacensībām skatītājiem stāstīs Andris Grīnfelds, kurš pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas triāla čempionāta otrajā posmā izcīnīja pārliecinošu uzvaru absolūtajā vērtējumā. Pauls ar Andri apspriedīs sportista panākumus un tālākos sezonas plānus.

Savukārt auto žurnālists Artūrs Virbulis pastāstīs par aktuālākajiem motoru sporta notikumiem Latvijā un pasaulē.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu