Cik basketbola bumbu ietilpst auto bagāžniekā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas žurnālisti aprīlī devās izbraucienos ar jaunajām Renault Grandtour automašīnām un piedalījās preses pasākumos, kas demonstrēja jauno modeļu priekšrocības.

Lai iepazīstinātu auto, sporta, biznesa un dzīvesstila žurnālistus un blogerus ar jaunajām Renault Grandtour automašīnām, Baltijas valstīs tika rīkoti preses pasākumi.

Cik basketbola bumbas ietilpst mašīnas bagāžniekā? Atbildi uz šo jautājumu meklēja Lietuvas autožurnālisti, kuri līdz ar Kauņas «Žalgiris» basketbola komandas dalībniekiem izpildīja soda metienus un katru grozā lidojošu bumbu ievietoja automašīnas bagāžniekā. Šajā sacensībā uzvarēja Renault Talisman Grandtour bagāžnieku piepildošā komanda, kura trāpīja 60 metienus un tikpat bumbas ietilpināja Renault Talisman Grandtour bagāžniekā.

Igaunijā žurnālistu klātienē Renault Grandtour modeļu bagāžnieku ietilpība tika pārbaudīta, tajā ievietojot velosipēdus un citu sporta ekipējumu. Renault Clio Grandtour vietas pietika diviem bērnu divriteņiem un līdzsvara bumbai, Renault Megane Grandtour varēja ievietot pieaugušo velosipēdu, tam noskrūvējot priekšējo riteni, bet Renault Talisman Grandtour pieaugušo ritenis ietilpa pilnībā. Pēc šī testa žurnālisti tika aicināti ekskursijā pa Igaunijas futbola federācijas telpām, kam sekoja neliels futbola konkurss.

Foto: Publicitātes foto

Preses pasākumā Latvijā uzsvars tika likts uz to, ka, par spīti Renault Grandtour modeļu praktiskajam raksturam, auto ir eleganti un piemēroti klientiem, kuri novērtē unikālu dizainu. Žurnālisti un blogeres apmeklēja Abavas ģimenes vīna darītavu, kur iepazinās ar tās īpašnieku – Mārtiņa un Lienes Barkānu – stāstu par nodošanos savai kaislībai, izsmalcināta vīna darīšanai, kas, par spīti Latvijā nelabvēlīgajiem apstākļiem, tomēr sniedz milzu gandarījumu.

Renault Grandtour automašīnas ir iecienīto Renault modeļu versijas ar paplašinātu bagāžnieka tilpumu, tādējādi padarot to draudzīgāku ģimenēm, biznesa braucieniem un cilvēkiem, kuriem patīk aktīvi pavadīt brīvo laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu