Lielbritānijā reģistrēts jau otrais Lamborghini taksometrs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lamborghini nenoliedzami nav īpaši praktisks auto, tādēļ arī kā taksometram tā funkcionalitāte ir ierobežota. Un tomēr Lielbritānijas pilsētā Linkolnā nupat reģistrēts itāļu zīmola modelis Huracan, kurš jau pēc pusotra mēneša sāks pildīt taksometra funkcijas, atsaucoties uz The Sun, vēsta Motor.ru.

610 zirgspēkus spēcīgajam Huracan LP610-4 jau ir izsniegta Linkolnas pašvaldības licence. Automobili reģistrējis uzņēmums Handsome Cabs.

Supermašīnu, kuras šā brīža vērtība Lielbritānijā ir ap 180 tūkstošiem sterliņu mārciņu (203 tūkstoši eiro), varēs izsaukt, gan lai pasažieris labi pamanāmi nokļūtu sev vēlamajā vietā, gan arī dažādām svinībām un pasākumiem.

Cik maksās brauciens ar divvietīgo taksometru, pagaidām nav zināms; zināms vienīgi tas, ka Handsome Cabs šobrīd nodarbojas ar cenu politikas izstrādi un kārto kompleksās apdrošināšanas formalitātes.

Jāpiebilst, ka šis nav pirmais Lamborghini taksometrs Lielbritānijā. Zaļai Huracan kupejai licence Vulverhemptonā tika izsniegta jau 2016.gada pavasarī. Tas bija pirmais šāda segmenta un klases auto, kas Apvienotajā Karalistē sāka darboties taksometru biznesā.

Foto: Publicitātes foto

Kompānija, kas reģistrēja pirmo Huracan, savu auto pozicionē kā svētku transportu, piemēram, kāzām vai izlaiduma ballei. Tā īrēšana gan nav lēta - vienas stundas tarifa minimālā likme ir 349 sterliņu mārciņas jeb 394 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu