Spānijā vieglais auto pakļūst zem aviolainera riteņiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/JacdecNew

Nudien neparasta aina Jāņos bija vērojama Alikantes lidostā Spānijā, kur notika sadursme starp Airbus A320 un Peugeot 207.

Sadursme notika brīdī, kad Spānijas lielākās aviokompānijas Airbus A320 bija sācis braukt skrejceļa virzienā. Dīvainā kārtā piloti nepamanīja, ka lidmašīnas ceļā stāv auto, un starp mazcenas kompānijas laineri un mazo auto notika sadursme.

Lai gan avārijā neviens necieta, pilots palūdza visiem 153 pasažieriem izkāpt. Lidmašīnai gan konstatēti nelieli fizelāžas un viena dzinēja bojājumi.

Tā kā ar šādu lidmašīnu drošības nolūkos lidot nevar, ceļotājiem nācās lidostā pagaidīt septiņas stundas, kad uz paredzēto galamērķi Romā dosies cita lidmašīna.

Kompānija Vueling pasažieriem atvainojusies, ka piloti nav pamanījuši ceļā esošo auto un nav paspējuši izvairīties no sadursmes. Taisnības labad gan jāsaka, ka mašīnai nemaz nevajadzēja atrasties tur, kur tā bija novietota, tāpēc pret lidostas darbinieku, kurš bija pieļāvis šo kļūdu, ierosināta disciplinārlieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu