Siguldā būs jauna un moderna tehniskās apskates stacija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24.jūlijā Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) Siguldā atklās jaunu tehniskās apskates staciju, kas atradīsies Vidzemes šosejas 46. kilometrā, Inčukalna novadā (līdzās «Aerodium» un «Siguldas Blokam»).

CSDD ir pārliecināti, ka jaunā stacija palīdzēs kvalitatīvāk sniegt pakalpojumus: tā atradīsies ērtākā vietā un būs plašāka, jo vienas tehniskās apskates līnijas vietā būs trīs. Tas savukārt pilnībā atdalīs kravas auto plūsmu no vieglo auto plūsmas, palielinot stacijas caurlaidību.

Tāpat tiks mainīti stacijas darba laiki. Turpmāk Siguldas tehniskās apskates stacijas pakalpojumi tiks sniegti pirmdienās plkst. 08.30 - 19.00, savukārt pārējās darbdienās stacija darbosies plkst. 08.30 - 17.00. Stacija būs atvērta arī sestdienās plkst. 08.30 - 14.00.

Siguldā tehniskās apskates procesu turpinās regulēt automātiskā rindu sistēma, lai nav jādrūzmējas «dzīvajā» rindā. Tāpat būs iespējams pierakstīties tehniskai apskatei uz noteiktu laiku.

Tehniskās apskates stacijas iepriekšējā adresē CSDD pakalpojumi vairs netiks sniegti.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu