Tik iespaidīgu garāžu tu redzēsi pirmoreiz

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Amerikāņu kompānija Esoteric, kuras nodarbošanās ir automobiļu pulēšana, nupat publiskojusi video stāstu par vienu no saviem klientiem, kurš tiek apmeklēts vismaz divas reizes gadā pēdējos četrus gadus pēc kārtas.

Vārdā nenosauktais klients ir kaislīgs Ferrari zīmola automobiļu fans. To apliecina speciāli uzbūvētā automašīnu glabātuve, kas gan vairāk atgādina bibliotēku, un tās saturs, kur starp vairākiem Ferrari automobiļiem ir iemaldījies tikai viens Porsche.

Īpašā Ferrari klienta garāžas platība četros stāvos ir 800 kvadrātmetru, un tās būvniecība ilgusi gandrīz trīs gadus.

Šajā ēkā bez automobiļiem ir izvietotas arī 100 unikālas skulptūras, kas veltītas svarīgiem notikumiem autobūves pasaulē, lifts, rotējoša platforma, uz kuras izstādīti auto, kā arī mašīnu remontdarbnīca.

Īpašo auto kolekcijā ietilpst tādi Ferrari kā LaFerrari un LaFerrari Aperta, F12tdf, 599 GTO, Enzo, F40, 288 GTO, bet Porsche zīmolu pārstāv Porsche 911R. Daļa no šiem auto kopš iegādes tā arī nav lietota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu