«ZeKurbulis» raidījums: Elbakjans met akmeni Latvijas rallija dīķī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 10. augustā, no plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šā vakara raidījumā: studijas viesis Roberts Elbakjans izteiks asu viedokli, kāpēc Latvijas rallijā iestājies panīkums un ekskluzīva iespēja ielūkoties Latvijas motokrosa zvaigznes Paula Jonasa pārstāvētās komandas «Red Bull KTM Factory Racing» staļļos.

Šovakar raidījumā viesosies Roberts Elbekjans, kuram ir stingrs viedoklis par Latvijas rallija sacensībām.

Atsaucoties uz ZeKurbulis aizsākto tēmu par Latvijas rallija veiksmēm un neveiksmēm, Roberts Elbekjans, «RE Autoclub» direktors, ir pieteicies turpināt diskusiju. Sarunā ar raidījuma vadītāju Paulu Timrotu viņš izteiks savu viedokli, kas solās sašūpot agrāk tik iecienītā sporta veida ūdeņus – kāpēc rallija sacensībās ir aizvien mazāk dalībnieku un kāpēc zudusi arī skatītāju interese. Savukārt žurnālists Ilmārs Līkums ir sagatavojis ekskluzīvu materiālu motosporta cienītājiem. Ilmārs pagājušajā nedēļas nogalē viesojies pie Paula Jonasa pārstāvētās «Red Bull KTM Factory Racing» komandas Beļģijas pilsētā Lommelā, kur Jonass un citi tās braucēji triumfēja pasaules čempionāta posmā. Skatītājiem būs iespēja ielūkoties komandas aizkulisēs un slavenajos KTM staļļos, kur tiek kaldinātas iespaidīgās uzvaras. Tāpat ZeKurbulis studijā viesosies Agris Šmits, Antīko automobiļu kluba valdes priekšsēdētājs. Antīko automobiļu klubs šogad svin 45. jubileju – Agris pastāstīs, kā kluba darbība tāpat kā Dziesmu svētki un citas vēsturiskas norises savulaik iekustināja Latvijas valsts neatkarību. Artūrs Virbulis ZeKurbulis skatītājiem ir sagatavojis autosporta pasaules zīmīgāko notikumu apskatu. Artūrs pētīs, cik miljoni eiro vajadzīgi, lai sasniegtu uzvaru RX čempionātā un vai tiešām pārgalvīgajam Krievijas rallija braucējam Aleksejam Lukjaņukam pēc kārtējās avārijas jāliek punkts sportista karjerai.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume, LMT Mājas viedtelevīzijā un internetā:

http://straume.lmt.lv/zekurbulis.

Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu