CSDD Rīgā rīko Tehniskās apskates nakti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) šodien Rīgā rīkos pasākumu «Tehniskās apskates nakts - 2017», kuras laikā spēkrata pārbaudi būs iespējams veikt bez maksas, informēja CSDD pārstāvji.

Pasākuma notiks Antenas ielā 2 no plkst.18. Pasākuma nolūks ir mudināt autobraucējus piedalīties ceļu satiksmē ar drošiem un tehniskā kārtībā esošiem transportlīdzekļiem, lai neapdraudētu ne savu, ne arī citu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību.

Rīgā tehniskās apskates nakts notiks sesto reizi, un iepriekšējos gados Rīgā pārbaudīti 4887 automobiļi. Ņemot vērā, ka Rīgā parasti ir ļoti liels interesentu skaits, tad klienti aicināti pievērst uzmanību pasākuma apmeklēšanas kārtībai.

CSDD pārstāvji norādīja, ka nav paredzēta iepriekšēja pierakstīšanās Rīgā uz auto diagnostiku, automašīnu plūsma tiks regulēta ar rindu sistēmas tablo palīdzību, bezmaksas diagnostika tiks piedāvāta tikai vieglajiem auto.

Pārbaudes rezultātā tehniskās apskates uzlīme automašīnai netiks anulēta. Vienlaikus CSDD aicina autovadītājus viņu spēkratiem konstatētos bojājumus tuvākajā laikā novērst, tādējādi satiksmē piedaloties ar drošiem auto.

Pasākuma laikā apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas izglītojošas un izklaidējošās aktivitātes.

Pagājušā gadā «Tehniskās apskates nakts» pasākums Rīgā ilga gandrīz 10 stundu, kuru laikā tika pārbaudīts rekordskaits automobiļu - 1210.

Šogad pasākumi notikuši Cēsīs, Rēzeknē un Tukumā. Šā gada «Tehniskās apskates nakts» pasākumi noslēgsies 2.septembrī jaunajā Siguldas tehniskās apskates stacijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu