Bānīša svētkos elektromobiļi satiksies ar tvaika lokomotīvi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 2.septembrī, Gulbenes novadā, Stāmerienas stacijā notiekošo Bānīša svētku apmeklētāji no plkst.11.30 varēs iepazīties ar elektromobiļiem un to lietošanas pieredzi, uzzināt par atbalstu elektromobiļu lietotājiem un ātrās uzlādes staciju tīkla izveidi Latvijā, informēja Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrības valdes priekšsēdētājs Arnis Bergs.

Dalību elektromobiļu Salidojumā Bānīša svētkos jau pieteikusi Gulbenes pašvaldība ar «VW e-up!», «Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrība» ar «VW e-Golf» un VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» ar «BMW i3».

Tikšanās ar tvaika lokomotīvi Bānīša svētkos kļuvusi iespējama pateicoties 2014.gadā Gulbenē uzstādītajai elektromobiļu ātrās uzlādes stacijai, kas ir iekļauta gan Latvijas, gan starptautiskajās uzlādes vietu kartēs.

Elektromobiļu braucējiem Stāmeriena šogad ir kļuvusi pieejamāka, jo ir atklātas sadzīves rozetes pieslēguma uzlādes vietas pie viesnīcas «Ērgļi» un «Klidziņa».

Elektromobiļu dalību Bānīša svētkos organizē biedrība «Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrība» ar biedrības «Auto Asociācija» atbalstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu