Pēdējais LaFerrari Aperta kļūst par dārgāko šā gadsimta Ferrari

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ferrari

Atzīmējot 70 gadu jubileju, Ferrari pērn sagatavoja sava ekstrēmākā ielas modeļa LaFerrari versiju Aperta ar noņemamu jumta paneli.

Kopumā Ferrari pārdošanai uzbūvēja 200 LaFerrari Aperta eksemplārus, vēl deviņus rezervēja īpašiem gadījumiem un pasākumiem savā jubilejas gadā un visbeidzot samontēja arī 210.eksemplāru, kam pārvilka pāri divas baltas svītras un nodeva izsoļu namam RM Sotheby's, lai to pārdotu un iegūtos līdzekļus nodotu cēliem mērķiem - bērnu glābšanai, proti, organizācijai Save the Children.

Sākotnēji tika lēsts, ka par automobili izdosies iekasēt 2,4 līdz 3,3 miljonus eiro, kas, pēc dažu ekspertu domām, bija krietni pārspīlētas summas. Izsoles izskaņā izrādījās, ka skeptiķi ir pamatīgi kļūdījušies, jo

izsoles vadītāja āmurs trešo reizi nosita tikai pie skaitļa 8,3 miljoni.

Tik daudz nav maksājis neviens 21. gadsimta Ferrari.

Tehniskā ziņā auto neatšķiras no pārējiem 209 eksemplāriem un aizvien ir apgādāts ar 963 zirgspēku hibrīddzinēju. Īpašu to padara virsbūves krāsojums un melnā Alcantara materiāla salona apdare, kur detaļas nošūtas ar Rosso-Corsa sarkanajai virsbūvei pieskaņotiem diegiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu