BMW viceprezidents Mercedes-Benz pikapu nodēvē par briesmīgu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

BMW vecākais viceprezidents Hendriks fon Kinheims, kurš atbild par kompānijas operācijām Āzijas reģionā un Dienvidāfrikā, jauno Mercedes-Benz X klasi, proti, uz Nissan Navara bāzes radīto pikapu, nodēvējis par briesmīgu. Fon Kinheims tā izteicies Frankfurtes automobiļu izstādes laikā izdevumam Motoring sniegtā intervijā.

«Ja paraugāmies uz mūsu Štutgartes konkurenta automobiļiem, tad man šķiet, ka X klase ir sanākusi šausmīga,» sacījis Kinheims. «No viņiem varējām gaidīt ko nopietnāku. Automobili redzēju jau Ženēvā un biju vīlies. Ļoti vīlies. Viņi prot strādāt labāk. Viņi taisa satriecošus auto, taču šis modelis ir klaja vilšanās.»

Ārvalstu mediju vidū ir vairāki izdevumi, kas piekrīt Kinheima viedoklim un dēvē X-Class pikapu par «pārāk lētu, plastmasīgu un tādu auto, kas nepavisam nelīdzinās Mercedes-Benz», vēsta Motor.ru.

Kinheims arīdzan izteicies, ka viens no viņam dotajiem uzdevumiem ir pikapa izstrādāšana Austrālijas tirgum. Viņš pavēstījis, ka BMW patlaban izskata šāda auto izstrādes iespējas, taču pagaidām vēl ir pāragri spriest, kad pikaps no Minhenes varētu nonākt ielās. «Man šķiet acīmredzami, ka tad, ja krosoveru daļa tirgū sasniegs 60-70 procentus, tajā atradīsies vieta arī krosoveram.»

Ja BMW nonāks līdz pikapa izstrādei, tas, visticamāk, tiks konstruēts uz X5 vai X7 tehnoloģiskās platformas. Tas nebūs utilitārs auto, ar kuru pārvadāt dēļu kravas, bet gan spēkrats ar BMW raksturīgām gaitas īpašībām un atbilstību zīmola filosofijai.

Merecedes-Benz X-Class ir auto, kura pamatā ir Nissan Navara. Tas tiek piedāvāts ar 2,3 vai 3 litru dīzeļdzinējiem. Mazais motors tiek uzstādīts automobiļiem ar pieslēdzamu pilnpiedziņas sistēmu, savukārt V6 motors tiek mašīnām ar pastāvīgo pilnpiedziņu.

Foto: Mercedes-Benz
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu