Krasta ielā durvis vērs jauns ŠKODA dīlera centrs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šī gada 2. oktobra durvis vērs jauns ŠKODA pilna servisa dīlera centrs Green Motors Rīgā, Krasta ielā 5. Dīlera centra atvēršana ir pirmais un būtiskākais posms ŠKODA zīmola izplatīšanas restrukturizācijā Latvijā, par kuru jau rūpējas jaunais zīmola importētājs Latvijā – Auto 100 Latvijas Filiāle.

Dīlera centrā būs plašāks ŠKODA automašīnu modeļu klāsts par izdevīgākiem nosacījumiem. Jaunais dīleris sola nodrošināt ātrāku, pieejamāku un uzticamāku ŠKODA servisu, kurā pieejami garantijas un pēcgarantijas auto aprūpes pakalpojumi, ievērojot rūpnīcas noteiktos klientu apkalpošanas un tehnoloģiskos standartus.

«Mūsu mērķis ir, lai ŠKODA kļūst viens no vadošajiem auto zīmoliem Latvijā. Tāpēc īsā laikā, neatlaidīgi un mērķtiecīgi strādājot kopā ar Green Motors komandu, esam pirmā posma noslēgumā. Jaunais ŠKODA dīleris oktobrī uzsāks darbu mūsdienīgās, ērtās telpās, kuras atbilst nozares tendencēm un mūsu zīmola kultūrai. Turpinām attīstīt dīleru tīklu gan Rīgā, gan Latvijas reģionos,» uzsver «Auto 100» Latvijas filiāles vadītājs Māris Jansons.

ŠKODA automašīnu salons un oficiālais servisa centrs Green Motors būs atvērts no pirmdienas līdz sestdienai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu