Purvciemā notver 80 gadus vecu agresīvu autovadītāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Tā vien šķiet - jo pieredzējušāks cilvēks, jo lielākā steigā un nepacietībā viņš dzīvo. Kundzes gados, kuras, maisiņiem plīvojot, steidz pāri ielai pie sarkanā, un autovadītāji, kam žēl bremžu un tādēļ «min grīdā», kaut luksofors vēsta, ka būtu jāstājas, ir sastopami ik uz soļa. Vienu šādu autovadītāju pagājušajā nedēļā aizsniedza likuma garā roka, un nu viņam par ieekonomētu minūti jāmaksā brangs sods.

Valts policijas informācija liecina, ka pārkāpums fiksēts trešdien, 8.novembrī, Nīcgales un Deglava ielu krustojumā. Netrafarētā policijas patruļmašīnas Škoda ekipāža pamanīja Volvo markas automobili, kura vadītājs pēc aizliedzošā sarkanā luksofora signāla iedegšanās šķērsoja divas nepārtrauktas līnijas, apbrauca stāvošu busiņu un nogriezās pa kreisi uz Nīcgales ielu.

Apturot pārkāpēju, policijas darbinieki noskaidroja, ka agresīvais vadītājs ir kāds 1937.gadā dzimis vīrietis.

Vadītājam par dubultās nepārtrauktās līnijas šķērsošanu un kreisā manevra veikšanu pie luksofora aizliedzošā signāla sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un piespriests 70 eiro sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu