Amarok iegūst titulu Starptautiskais gada pikaps 2018

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anton Abitaev

Konkursa Starptautiskais Gada mikroautobuss ietvaros tika paziņots arī titula Starptautiskais Gada pikpas ieguvējs.

Kamēr par labāko mikroautobusu žūrija izvēlējās Iveco Daily Blue Power, otrā nominācijā laurus plūca Volkswagen Amarok. Pie tam jau otro reizi, jo identisks panākums vācietim bija arī 2010.gadā.

Foto: Anton Abitaev

Tagad, kad Volkswagen Amarok pieejams tikai ar 3 litru V6 dīzeļdzinējiem (163, 204 un 224 ZS), žūrija atzina, ka Amarok iemieso teicienu «Strādā smagi, atpūties kārtīgi» un raksturoja Amarok kā «augstākā kaluma darba zirgu».

Žūrija kā sava lēmuma noteicošos faktorus izcēla vienkāršo dizainu, materiālus un apdari. Tāpat tika atzīmēts, ka segmenta standarts – plašā dubultā kabīne, kurā pietiek vietas līdz pieciem cilvēkiem, papildināta arī ar modernu dizainu. Tāpat pie plusiem žūrija pieskaitīja ergoComfort autovadītāja un blakussēdētāja sēdekļus, kā arī astoņu pakāpju automātisko transmisiju un šim segmentam plašās V6 dzinēju izvēles iespējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu