BMW M5 šķēršļu joslā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Lai parādītu, ka jaunākās paaudzes M5 ir ne tikai jaudīgs, bet arī viegli un precīzi vadāms, BMW Lielbritānijas nodaļa ir izveidojusi piemīlīgu video, kurā 600 zirgspēkus spēcīgais sedans filigrāni lavierē pastāvīgi mainīgā šķēršļu zonā, ko veido kērlinga akmeņu un autonomo putekļusūcēju hibrīdi.

BMW norāda, ka video veidots, lai parādītu M5 no šā gada pieejamās pilnpiedziņas un dažādo braukšanas režīmu sniegtās priekšrocības. Tāpat BMW apgalvo, ka «runājošie» konkursi nav datorgrafiķu darbs, bet gan speciāli šim videoklipam radīti robotiņi.

2017.gada augustā prezentētais jaunākās paaudzes BMW M5 ir apgādāts ar 600 zirgspēku 4,4 litru V8 turbo motoru un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Pateicoties pilnpiedziņas sistēmai (priekšējo asi gan ir iespējams atslēgt), 750 Nm griezes moments 1930 kilogramus smago sedanu līdz 100 km/h paātrina 3,4 sekundēs. Standarta versijā M5 maksimālais ātrums ir 250 kilometri stundā, taču pēc pircēja izvēles elektronisko ierobežotāju var pārcelt uz 305 km/h atzīmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu