Cēsu koncertzāle stiprina sadarbību ar «Opel»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Auto zīmols «Opel» turpina pērn sākto sadarbību, nododot uz gadu bezmaksas lietošanā Vidzemes koncertzālei «Cēsis» automobili «Opel Insignia».

Jaunais «Insignia Sports Tourer» ir pirms gada aizsāktās «Opel» un koncertzāles «Cēsis» sadarbības turpinājums, jo jau 2017. gada sezonā koncertzāles izstāžu zāle ieguva jaunu vārdu – «Insignia» mākslas galerija.

Jauno automobili koncertzāles vajadzībām šogad piešķīris «Opel» oficiālais pārstāvis «Auto Blitz».

Var piebilst, ka «Auto Blitz» pārdoto automašīnu skaits 2017.gadā pieauga no 519 līdz 527 vienībām, bet gada sākumā jaunu pasūtījumu skaits ir 115 jaunas «Opel» automašīnas.

Kā informē uzņēmuma valdes loceklis Normunds Piebalgs, par 20% 2017.gadā audzis arī servisa un rezerves daļu apgrozījums, savukārt lietotu automašīnu pārdošanas apgrozījums palielinājies par 71%.

Šogad koncertzāle «Cēsis» turpina piedāvāt augstvērtīgu programmu. 2018. gada pavasara jaunums - koncertzāles organizēts vēl nebijis festivāls «Pētera Vaska mūzikas aprīlis», kura ietvaros gaidāmi trīs koncerti. Tiks turpinātas koncertu sērijas arī konkrētos mūzikas žanros - Jazz Lounge un Ambiente skatuve, kā arī neatņemamā vērtība – akadēmiskās mūzikas koncerti. Sezona maija pēdējā nedēļas nogalē tiks noslēgta ar Spāņu operas Galā koncertu, bet jūnijā gaidāma ikgadējā satikšanās ar «Kremerata Baltica» un Gidonu Krēmeru. Septembrī jaunā sezona tiks tradicionāli sākta ar koncertzāles rīkoto festivālu «Čello Cēsis».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu