Renault Trucks 2019.gadā sāks elektrisku kravas auto tirdzniecību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Renault Trucks ir paziņojis par jaunu elektrisko transportlīdzekļu sēriju 2019. gadā. Šā klāsta pamatā ir pieredze, kas ir gūta, desmit gadus izmēģinot elektriskos kravas automobiļus reālos ekspluatācijas apstākļos sadarbībā ar partneriem. Šie pilnībā elektriskie kravas automobiļi ir paredzēti lietošanai pilsētā un piepilsētas teritorijā un tiks ražoti Renault Trucks rūpnīcā Blenvilā pie Ornas (Blainville-sur-Orne), Normandijā, Francijā.

Elektromobilitāte ir Renault Trucks ilgtspējīga pilsētas transporta stratēģijas stūrakmens. Nulles emisiju transportlīdzekļi ļauj uzlabot gaisa kvalitāti, ierobežot klimata pārmaiņas un mazināt sastrēgumus, pateicoties klusām piegādēm ārpus darba laika. Jau pavisam drīz elektriskie kravas automobiļi būs neatņemama pilsētas centra daļa.

Kopš 2009. gada Renault Trucks ir veicis ievērojamas investīcijas elektromobilitātes izpētē un attīstībā, pievēršoties plaša mēroga izmēģinājumiem ekspluatācijas apstākļos. Dažādu eksperimentālu, pilnībā elektrisku 12–16 tonnu kravas automobiļu izmēģinājumi reālos ekspluatācijas apstākļos sadarbībā ar Speed Distribution (Guerlain), Stef (Carrefour, Nestlé) un Delanchy Group sniedza Renault Trucks ļoti svarīgu informāciju par lietošanas apstākļiem, akumulatoru darbību, uzlādes iespējām un īpašām elektrisko kravas automobiļu apkopes prasībām.

Foto: Renault

Papildus šiem eksperimentālajiem transportlīdzekļiem kopš 2010. gada tirgū ir pieejams 4,5 tonnu elektriskais kravas automobilis Electric Maxity. «Tirdzniecības pieredze ar Electric Maxity ir ļāvusi mums attīstīt elektrisko transportlīdzekļu tirdzniecības, servisa un remonta tīklu,» skaidro Fransuā Savojs (François Savoye), Renault Trucks energoefektivitātes stratēģijas vadītājs. «Mūsdienu elektriskie transportlīdzekļi ir konkurētspējīga alternatīva. 2010. gadā tas tā nebija.»

Papildus lielajam progresam klientu vajadzību un tirgus prasību izpratnē Renault Trucks ir iespēja izmantot Volvo Group piedāvāto plašo izpētes un attīstības resursu priekšrocības, likt lietā jau pārbaudītas tehnoloģijas un gūt labumu no sadarbības starp dažādām struktūrvienībām, kas nodarbojas ar pilnībā elektrisku transportlīdzekļu, piemēram, autobusu, izstrādi. Pateicoties apjomradītiem ietaupījumiem, 2019. gadā Renault Trucks varēs piedāvāt tirgū izmaksu ziņā visefektīvāko transportlīdzekļu klāstu.

Renault Trucks rūpnīcā Blenvilā pie Ornas (Normandijā) tiek gatavota ražošanas līnija, kas ir īpaši paredzēta pilnībā elektrisku kravas automobiļu ražošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu