Parīzē ar zaudējumiem pārdota Corvette, ko parakstījušas Holivudas slavenības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Splash News

Bonhams izsolē «Les Grandes Marques du Monde au Grand Palais» Parīzē par 80 500 eiro jaunu īpašnieku atradis 1961.izlaiduma gada Chevrolet Corvette rodsters, kura salonā autogrāfus atstājušas 20 augstākās raudzes Holivudas slavenības.

Uz plāksnes priekšējā paneli ir parakstījušies Leonardi di Kaprio, Breds Pits, Andželīna Džolija, Stīvens Spīlbergs, Kristians Beils, Toms Hārdijs, Marks Vālbergs, Rīsa Viterspūna, Mets Deimons, Bens Afleks, Merila Strīpa, Benisio del Toro, Orlando Blūms, Roberts Daunijs jaunākais, Čenings Teitums, Džeimijs Fokss, Gvineta Paltrova, Šarlīze Terona, Adrians Brodijs un Šons Penns.

Slavenības savus parakstus uz plāksnes virs cimdu nodalījuma Corvette salonā atstāja pirms labdarības izsoles, ko 2015.gadā Santropēzā sarīkoja di Kaprio. Toreiz auto tika pārdots par 400 000 ASV dolāru, bet kopumā pasākumā tika savākti 40 miljoni dolāru, un tie tika novirzīti savvaļas dzīvnieku aizsardzībai.

Ja jau tagad auto pārdots par 80 tūkstošiem, tad tam, kurš automobili bija iegādājies pirms tam, nopelnīt neizdevās. Bet var jau būt, ka tāds arī nebija mērķis, iegādājoties automobili 2015.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu