Klasisko auto salidojums «Youngtimer Cars&Coffee» - 6. maijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pēc trīs nedēļām pie Arēnas Rīga norisināsies Latvijas Antīko automobiļu kluba Youngtimer Rally sezonas atklāšanas pasākums «Youngtimer Cars&Coffee».

Salidojuma mērķis ir pirms sezonas sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā bez sportiska piegājiena.

Šie salidojumi parasti pulcē vairāk nekā 150 klasiskos automobiļus un motociklus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

«Uz šo brīdi ir pieteiktas jau vairāk kā 160 klasiskās automašīnas. No interesantākajām var minēt 1936. gada Rolls Royce 20/25, 1967. gada Ford Galaxie un Ford Thunderbird, 1970. gada Alfa Romeo GT Junior, BMW e9 un e10 sērijas modeļus, dažādus Porsche, Mercedes-Benz, Jaguar un arī vairākus Audi Quattro. Protams, redzami būs arī VAZ, GAZ un Moskvich spēkrati. Papildus arī būs daži īpaši spēkrati no Latvijas labākajiem auto restauratoriem, būvētājiem, tirgotājiem un citiem ar auto nozari saistītajiem uzņēmumiem,» stāsta «Youngtimer Rally» organizators Valts Ceplevičs.

Vēl ir iespējams pieteikties pasākumam ne tikai ar youngtimer klases spēkratiem, bet arī ar tehniku, kas ražota līdz 1945. gadam un klasiskajiem motocikliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu