7 piemēri: kā būtu, ja grezni auto kļūtu par pilsētas automobiļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Budget Direct

Kas var būt labāks par braukšanu greznā limuzīnā vai ātrā supermašīnā? Daudzi teiks, ka nekas, lai gan apzinās, ka piecarpus metrus garam limuzīnam vai mašīnai ar 10 centimetru klīrensu pilsētvidē ir savi trūkumi. Šā iemesla dēļ austrāliešu apdrošināšanas kompānija Budget Direct ir radījusi septiņu ekskluzīvu auto miniatūrus atvasinājumus, kas lieliski iederētos lielpilsētu blīvajā satiksmē. Un daži no šiem auto pat neizskatās slikti.

 
Foto: Budget Direct

Rolls-Royce

Rolls-Royce automobiļi ir lieli, dārgi, bagātīgi aprīkoti un smagi. Leģendārais britu zīmols savulaik ir radījis tādus ikoniskus modeļus kā Phantom, kura pirmsākumi meklējami tālajos 20. gadsimta divdesmitajos gados. Turklāt auto ar šādu nosaukumu tiek ražots aizvien. Tāpat Rolls-Royce šobrīd veic sava pirmā SUV automobiļa izstrādi, lūkojot konkurēt ar Bentley Bentayga. Par to, vai Rolls-Royce kādreiz varētu izlaist arī mazu pilsētas auto, jāšaubās, taču Budget Direct piedāvātais variants pat neizskatās slikti.

 
Foto: Budget Direct

McLaren

Pērn McLaren izlaida modeli 720S, kas aizstāja līdz tam ražoto 650S. Automobilis ir apgādāts ar 4 litru V8 turbo motoru, kurš attīsta 720 ZS, un kā pilsētas mašīna izskatītos tīri piemīlīgi.

 
Foto: Budget Direct

Lamborghini

Dzirdot Lamborghini vārdu, prātā nāk kosmiska dizaina spēkrati ar astoņu, desmit un divpadsmit cilindru motoriem. Šā zīmola mašīnām īstā vieta ir uz platas, gludas šosejas, kur iespējams attīstīt maksimālo ātrumu. Pilsētās ar Santagatas uzņēmumā ražotajiem automobiļiem gan dzīve ir sarežģīta gabarītu un zemā klīrensa dēļ. Taču to varētu mainīt, izlaižot īstu pilsētas Lambo.

 
Foto: Budget Direct

Koenigsegg

Zviedru uzņēmums Koenigsegg ražo planētas ātrākos auto. Viens no šīs kompānijas automobiļiem nesen uz slēgtas šosejas Arizonas štatā pat pietuvojās 460 km/h robežai. Koenigsegg aizraušanās ir augsta veiktspēja un milzīgs ātrums, bet arī jauka izskata Agera pilsētas auto būtu labs modeļu klāsta papildinājums.

 
Foto: Budget Direct

Ferrari

Reti kurš nebūs dzirdējis par sportisku auto būvētāju no Maranello, Itālijā. Ja jānosauc kāds superauto ražotājs, Ferrari vārds būtu starp visvairāk minētajiem. Ja būtu jānosauc populārāko pilsētas auto ražotājs, Ferrari, visticamāk, būtu starp retāk minētajiem vārdiem.

 
Foto: Budget Direct

Bugatti

Būdams aprīkots ar 8 litru W16 benzīna motoru, kam ir četri turbokompresori, 1500 ZS spēcīgais Bugatti Chiron ir viens no iekārojamākajiem un ātrākajiem automobiļiem pasaulē. Arī šim auto vislabāk piestāv lidostu skrejceļi, kur traukties ar vairāk nekā 400 kilometriem stundā. Pilsētas mūros labāk gan iederētos vabolītes izmēra Bugatti.

 
Foto: Budget Direct

Bentley

Ja Rolls-Royce radītu pilsētas auto, tad tādu vajadzētu iekļaut arī Bentley modeļu klāstā. Kā šāds auto varētu izskatīties? Pietiekami sportiski un eleganti, turklāt pavisam nelielā formātā.

Kurš no šiem vislabāk patīk tev? Droši raksti komentāros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu