Ātruma eksperiments ar autošosejas un ielas Opel modeļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma Cilts sēriju. Tuvojoties autošosejas sezonas atklāšanai, raidījuma studija pārcēlusies uz Biķernieku trasi, kur Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši divkārtējo Latvijas autošosejas čempionu Jāni Vanku. Šoreiz arī gaidāms ātruma eksperiments ar autošosejas un ielas Opel modeļiem.

Ātruma Cilts vadītāji iztaujās Jāni Vanku, pagājušās sezonas visu posmu uzvarētāju par šīs sezonas jaunumiem, tostarp kvalifikāciju un izmaiņām tehniskajās prasībās. Tāpat arī noskaidrosim, kā viņš vērtē konkurenci un savas izredzes turpināt uzvaras gājienu. Iespējams, ka daļa autosporta līdzjutēju nezina, ka Jānis ir arī jaunās ABC klases idejas tēvs, tāpēc skatītājiem būs iespēja uzzināt, kā tā attīstījusies īsā laika posmā un kāpēc ir svarīgi atbalstīt autobraucēju kopienas attīstību.

Šoreiz gaidāms arī nebijis eksperiments – Jānis Vanka pārbaudīs autošosejas un ielas automobiļa spēku samēru Biķernieku īsā ovāla trasē. Kādu laiku uzrādīs 170 zirgspēku nacionālās klases autošosejas Opel un cik tam spēs pietuvoties viens no niknākajiem Opel ielas auto modeļiem, noskaidrosim jaunajā raidījumā!

Artūrs Virbulis skatītājiem sagatavojis tehniskāku stāstu pēc Pasaules čempionāta rallijkrosā pēdējā posma rezultātiem. Raidījuma komanda pārrunās, kādi ir uz Renault Megane bāzes būvētā Prodrive komandas auto jauninājumi un kā šīs inovācijas ietekmēs rallijkrosa turpmāko gaitu. Ātruma Cilts eksperti apspriedīs arī pirmo Latvijas elektrokartingu čempionātu un elektroauto potenciālu autošosejā.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, raidījuma komanda dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu