Uzmini auto! SEAT 600 atminēts!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoreiz jūsu uzmanībai automobilis, kas faktiski veselai nācijai palīdzēja kļūt mobilai un veicināja ekonomisko izaugsmi.

Papildināts ar mīklas atrisinājumu

Konkrētajam automobilim saknes gan meklējamas citviet, un tas ražots ar kādas citas kompānijas licenci. Taču tas nemazina modeļa popularitāti un nozīmi.

Mazais auto tika ražots periodā no 1957.gada līdz 1973.gadam, un kopumā no konveijera noripoja vairāk nekā 800 tūkstoši šā modeļa eksemplāru dažādās modifikācijās. Radinieku tam gan ir krietni vairāk, jo ar dažādiem nosaukumiem bumbulis ražots vairākās citās Eiropas valstīs, kā arī Dienvidamerikā.

Lai atvieglotu pareizās atbildes meklējumus, varam pačukstēt, ka zaļais auto pārstāv zīmolu, kurš ietilpst Eiropā lielākajā autobūves koncernā un mitinās Saules lutinātajā Vidusjūras reģionā.

Savas versijas par to, kas ir šis auto un kas varētu būt tā dizaina un tehnoloģiju donors, raksti komentāros. Mīklas atminējumu savukārt lasi jau rīt šeit pat.

Pareizā atbilde!

Nedaudz pārsteidzoši, tomēr lasītāji un komentāru autori labi orientējas autobūvē, jo šis patiesi ir SEAT 600, kas ar FIAT licenci pēc FIAT 600 parauga tika ražots Spānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu