Latvijā darbību sākusi Igaunijas lietotu transportlīdzekļu tiešsaistes tirgotāja pārstāvniecība «Carweb.lv»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Latvijā darbību sākusi Igaunijas lietotu transportlīdzekļu tiešsaistes tirdzniecības uzņēmuma «Carweb.eu» (iepriekš - «Mobile.ee») pārstāvniecība «Carweb.lv», informēja uzņēmuma pārstāvji.

«Carweb.lv» ir arī Eiropas lielākā automašīnu tirdzniecības portāla «Mobile.de» oficiālais licencētais partneris Latvijā, kas piedāvā pasūtīt, iegādāties un piegādāt automašīnas no Eiropas un citām pasaules valstīm pilnībā automatizētā pasūtīšanas platformā, ļaujot izvēlēties transportlīdzekli no vairāk nekā pusotra miljona sludinājumu.

SIA «Carweb Latvia» valdes loceklis Rauls Tobijs norādīja, ka «Carweb.lv» ir pilnībā automatizēta interneta platforma, kurā transportlīdzekli var ne tikai pasūtīt, bet arī pieprasīt tā pirmspirkšanas pārbaudi, saņemt līzinga piedāvājumu un nopirkt to uzreiz līzingā, kamēr auto vēl ir Eiropā, kā arī saņemt profesionālu konsultāciju par automašīnas vai cita interesējošā transportlīdzekļa piegādi no Eiropas. «Pēc klienta izvēles pasūtītajai automašīnai varam papildus uzstādīt drošības sistēmas, noformēt līzinga dokumentus sadarbībā ar «Swedbank», «SEB» vai «Citadele», reģistrēt transportlīdzekli Ceļu satiksmes drošības direkcijā un pat iziet tehnisko apskati. Tāpat varam uzstādīt arī dažādu papildu aprīkojumu, noformēt OCTA un KASKO, kā arī veikt transportlīdzekļa apkopi,» sacīja Tobijs.

Vienlaikus transportlīdzekļa iegādei «Carweb.lv» pēc klienta izvēles tiek piedāvāta arī auto vizuālā un tehniskā garantija, kas pircējam dod pārliecību, ka iegādātais transportlīdzeklis patiesi atbilst pārdevēja norādītajam stāvoklim. Tāpat pircējs var tiešsaistē sekot pirkšanas procesam un saņemt braukšanai jau gatavu automašīnu «Carweb.lv» salonā Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu