Turpinās slēgt apgriešanās vietas Kārļa Ulmaņa gatvē (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes Satiksmes departaments (RDSD) atgādina, ka satiksmei atvērts rekonstruētais Jūrkalnes ielas posms no Apūzes ielas līdz Zolitūdes ielai, kas savieno Zolitūdes masīvu ar lidostas "Rīga" pievadceļu.

Līdz ar to autovadītājiem ir radīta iespēja izbraukt no Zolitūdes uz Kārļa Ulmaņa gatvi virzienā uz centru, neizmantojot apgriešanās vietu Kārļa Ulmaņa gatvē krustojuma vietā ar Gaviezes ielu. Ceļu satiksmes drošības uzlabošanas darbu ietvaros rit pēdējie RDSD darbi ceļa metāla drošības barjeru uzstādīšanai Kārļa Ulmaņa gatves sadalošajā joslā, likvidējot apgriešanās vietu pie Gaviezes ielas.

Rīgas domes budžeta grozījumos RDSD ir piešķirts finansējums ceļa metāla drošības barjeru tālākai uzstādīšanai Kārļa Ulmaņa gatvē. Līdz 2005. gada beigām tiks likvidēta arī apgriešanās vieta krustojumā ar Beberbeķu ielu un ceļa metāla drošības barjeras uzstādītas līdz par Rīgas robežai, kur tās būs savienotas ar VAS "Latvijas valsts ceļi" jau uzstādītajām barjerām uz Jūrmalas maģistrāles.

Lidostas "Rīga" pievadceļa estakāde turpmāk kalpos gan kā apgriešanās vieta autovadītājiem abos virzienos uz Kārļa Ulmaņa gatves, gan kā pievadceļš apkārtnes iedzīvotājiem braucot uz un no Kārļa Ulmaņa gatves. RDSD un citu ar satiksmes organizāciju saitīto institūciju speciālisti uzskata, ka drošības barjeru uzstādīšana un apgriešanās vietu slēgšana Kārļa Ulmaņa gatvē kļūs par pagrieziena punktu satiksmes drošības uzlabošanai satiksmei intensīvajā maršrutā RīgaJūrmala – Rīga.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu