Rīkos seminārus par ceļu nodevām Vācijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecība jūnija beigās vai jūlijā Latvijā plāno rīkot seminārus par jauno ceļu nodevu politiku smagsvara automobiļiem, kas Vācijā stājas spēkā no šā gada 30.augusta.

Latvijas un Vācijas kopējās komisijas sanāksmē, kas kopš vakardienas norisinājās Rīgā, Vācijas puse informēja, ka, sākot ar 2003.gada 30.augustu, uz Vācijas ātrgaitas automaģistrālēm tiks ieviesta ceļu nodeva atkarībā no nobraukto kilometru skaita kravas autotransporta līdzekļiem ar kopējo masu līdz 12 tonnām.

Lai informētu Latvijas pārvadātājus par šīs nodevas piemērošanas kārtību Vācijā, Latvijas delegācija lūdza rast iespēju ar Vācijas vēstniecības Rīgā starpniecību organizēt speciālus seminārus.

Vācijas vēstniecība Rīgā informēja, ka jūnija beigās vai jūlija sākumā jau tiek plānots šāds seminārs ar kompetentu pārstāvju piedalīšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu