Pagājušajā diennaktī negadījumos cietuši 19 cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Latvijā reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, kuros cietuši 19 cilvēki, tajā skaitā trīs bērni - gājēji.

Ceļu policijas pārvaldes inspektore Iveta Puķīte informēja, ka piecas autoavārijas notikušas Rīgā.

Vakar plkst.15 Valles pagastā, ceļu Bauska-Aizkraukle un Vecumnieki-Subate krustojumā, notika sadursme starp 1978.gadā dzimušā Jāņa M. vadīto automašīnu "Audi 80" un 1983.gadā dzimušā Ginta Z. vadīto automašīnu "Audi 80". Ceļu satiksmes negadījumā cieta Gints Z. un viņa vadītās mašīnas pasažieri - 1983.gadā dzimusī Gita Z. un 1982.gadā dzimušais Ainis K.

Vakar plkst.16 Rīgas rajona Saulkrastos notika sadursme starp diviem velosipēdiem, cieta abu velosipēdu vadītājas - 1935.gadā dzimusī Valda Š. ar diagnozi galvas smadzeņu satracinājums, sistu brūci labās uzacs rajonā un atslēgas kaula lūzumu nogādāta Saulkrastu slimnīcā, bet 1987.gadā dzimusī Agneta G. guva galvas smadzeņu satricinājumu, kreisā augšdelma lūzumu un tika nogādāta Saulkrastu slimnīcā.

Kopumā ceļu satiksmes negadījumos ievainoti četri automašīnu vadītāji, septiņi pasažieri, seši gājēji un divi velosipēdisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu