Jūrmalā nozagti vairāki "BMW X5" džipi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairāku "BMW X5" džipu zādzībām Jūrmalas policija vakara un nakts stundās uzsākusi pastiprināti kontrolēt autotransportu.

Kopš 10.jūnijā Jūrmalā nozagtas vai mēģināts nozagt piecas apvidus automašīnas "BMW X5", katras automašīnas vērtība ir no 30 000 līdz 40 000 latu. Pēdējā automašīna nozagta naktī uz otrdienu Lielupē, ko policistiem, pateicoties modernām tehnoloģijām, to izdevās atrast Priedainē.

10.jūnijā apvidus automašīna "BMW X5" tika nozagta Jūrmalā, Kalēju ielā, no kādas privātmājas garāžas, savukārt 21.jūnijā spēkrats tika nozagts Omnibusa ielā, bet jau pēc neilga laika auto atrada netālu no nozieguma vietas. Naktī uz 27.jūniju automašīna "BMW X5" tika nozagta Ceriņu ielā no mājas pagalma. 29.jūnija vakarā 2003.gadā ražota apvidus automašīna "BMW X5" tika nozagta Bulduru prospektā.

Kā informēja Jūrmalas policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieces pienākumu izpildītāja Evita Spalvēna, no 1.jūlija līdz 8.jūlijam katru dienu pilsētas Kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Ceļu policijas un iecirkņu inspektoriem veiks profilaktiskus un preventīvus pasākumus, lai kontrolētu Jūrmalā iebraucošo un izbraucošo transportu.

Spalvēna arī norādīja, ka tiks pastiprināti kontrolētas un fiksētas personas, kas var izdarīt automašīnu zādzības, īpašu uzmanību reida laikā policijā pievērsīs tieši automašīnām "BMW X5".

Jūrmalas policijas Kārtības policijas priekšnieks Andrejs Civjans sacīja, ka profilakses laikā "BMW X5" vadītājiem tiks skaidrots, ka atstāt savus spēkratus ilgstoši bez uzraudzības ir bīstami, kā arī viņi tiks brīdināti par biežo šo auto zādzību skaitu.

Civjans solīja, ka policija ir gatava veltīt lielas pūles, lai neļautu auto zagļiem darboties Jūrmalas pilsētā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu