Siltumtīklu rekonstrukcijas laikā vairākās vietās Rīgā ierobežos satiksmi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar siltumtīklu rekonstrukcijas darbiem Rīgā vairākās vietās tiks ierobežota satiksmes kustība, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību un informācijas daļā.

Visa veida transportlīdzekļu satiksme no 7.jūlija līdz 1.septembrim tiks ierobežota Pulkveža Brieža ielas posmā no Hanzas ielas līdz Elizabetes ielai un Elizabetes ielas, Kalpaka bulvāra un Pulkveža Brieža ielas krustojumā.

No 7.jūlija līdz 20.septembrim satiksme tiks ierobežota Hanzas ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz Skanstes ielai un Hanzas ielas un Skanstes ielas krustojumā.

No 4.augusta līdz 28.novembrim satiksme tiks ierobežota Skanstes ielā, Skanstes ielas un Sporta ielas krustojumā, kā arī Skanstes ielas un Zirņu ielas krustojumā.

AS "Rīgas siltums" siltumtīklu rekonstrukcijas laikā iepriekš minētajos ielu posmos, ielās un krustojumos jānodrošina transporta līdzekļiem apbraucamo ceļu, kā arī netraucēta sabiedriskā transporta satiksme.

SIA "Tramvaju un trolejbusu pārvalde" no 7.jūlija līdz 1.septembrim uzdots pārcelt 1. un 19. maršrutu trolejbusu pieturvietas saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu. SIA "Rīgas satiksme" no 7.jūlija līdz 1.septembrim uzdots pārcelt 2. un 24. maršrutu autobusu pieturvietas saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu.

Rīgas pašvaldības bezpeļņas SIA "Rīgas autostāvvietas" no 7.jūlija līdz 28.novembrim uzdots slēgt maksas autostāvvietas iepriekš minētajās ielās siltumtīklu rekonstrukcijas zonās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu