Slēgs transportlīdzekļu satiksmi Krustpils ielā (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 5.jūlijā, un svētdien, 6.jūlijā, kā arī nākamajās brīvdienās - 12.jūlijā un 13.jūlijā no plkst.7 līdz plkst.22 tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedriskā transporta kustību, Krustpils ielas posmā no Rencēnu ielas līdz Sila ielai.

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa informē, ka rīkojums par transportlīdzekļu satiksmes slēgšanu parakstīts sakarā ar ceļu būves firmas SIA "Binders" iesniegumu par asfaltbetona seguma ieklāšanu Krustpils ielā.

Saskaņā ar Rīgas domes izpilddirektora rīkojumu ceļu būves firmai "Binders" Krustpils ielas asfaltēšanas darbu laikā jānodrošina transporta līdzekļiem apbraucamo ceļu, ceļa zīmju izvietošana saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu, kā arī asfaltēšanas darbu izpilde.

Transportlīdzekļu satiksme Krustpils ielas posmā no Rencēnu ielas līdz Sila ielai var tikt atjaunota arī pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiks pabeigti ātrāk.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu