SIA VEHO paplašina autorizēto "Citroen" pārstāvju tīklu Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Citroen" oficiālais importētājs Latvijā, SIA VEHO, paplašinot savu pārstāvju tīklu, noslēdzis autorizētā "Citroen" remontētāja un tirdzniecības aģenta līgumu ar SIA "Autogars" Cēsīs.

Šāda sadarbības forma ir pirmais solis vērienīgai "Citroen" biznesa attīstībai Latvijas reģionos. 2006.gadā Cēsīs plānots atklāt pilna servisa "Citroen" centru, kas spēs sniegt kvalitatīvus pakalpojumus Vidzemes iedzīvotājiem.

"Mums ir būtiski nodrošināt ērti pieejamus un kvalitatīvus servisa pakalpojumus, visiem "Citroen" īpašniekiem, arī tiem, kuri dzīvo ārpus Rīgas. VEHO grupas darbība ir balstīta uz klientu interešu ievērošanu, un salona atrašanās vieta ir viens no būtiskākajiem veiksmīgas darbības aspektiem. Arī turpmākie "Citroen" attīstības plāni Latvijā ir saistīti ar darbības izvēršanu ārpus galvaspilsētas robežām," skaidro SIA VEHO valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda.

"Daudziem lielajiem Latvijas uzņēmumiem ir filiāles visā valstī, tādēļ ir būtiski, lai arī reģionos darbotos autorizēti tirdzniecības un servisa centri, kas spētu sniegt pircējam kvalitatīvu pakalpojumu," skaidro SIA "Autogars" direktors Aigars Logins.

SIA "Autogars" nākamgad plāno realizēt jau 50 jaunas "Citroen" automašīnas.

Lai nodrošinātu atbilstību "Citroen" standartiem, SIA "Autogars" tehnoloģiju attīstībā un cilvēku apmācībā katru gadu plāno investēt ap 10 000 latu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu