"Jeep Club" uzsāk savu darbību ar pirmo pasākumu īstiem "Jeep" faniem (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. janvārī agrā rīta stundā "Jeep" automašīnas no dažādām Latvijas vietām devās Madonas virzienā, lai jau uzreiz pēc deviņiem rītā ierastos norunātajā tikšanās vietā.

Kopumā Rēķu kalna viesu namā ieradās 32 "Jeep" automašīnas un gandrīz 100 dalībnieki. Pēc reģistrācijas un īsas instruktāžas visi dalībnieki kolonnā devās plānotajā maršrutā.

Pasākuma pirmajā daļā bija paredzēta kārtīgu bezceļu pārvarēšana, tomēr plānus mazliet pabojāja nepārvaramie dabas apstākļi atkušņa un lietus formā. Līdz ar to pirmās mašīnas izvilkšana no dubļiem nedaudz ievilkās, tomēr pēc šīs neparedzētās aizķeršanās, pasākums turpinājās ļoti raiti un jau pavisam drīz dalībnieki tika cienāti ar siltām pusdienām brīvā dabā.

Pēc nelielās atpūtas pasākuma dalībnieki turpināja ceļu pa ledainiem vietējās nozīmes lauku ceļiem un šaurām meža takām. Vairāk kārt tika pieveikti dažādi atkušņa radītie dubļu šķēršļi. Grūtākajās vietās spilgti izpaudās "Jeep" īpašnieku draudzīgais gars, kad kopējiem spēkiem tika rasti risinājumi dažādās situācijās.

"Jeep Club" arī turpmāk rīkos pasākumus Jeep automašīnu īpašniekiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu