Segliņš ar Zivtiņu grib maksimāli ātri ieviest fotoradarus (179)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP) šodien, tiekoties ar Ceļu policijas (CP) biroja priekšnieku Edmundu Zivtiņu, norādīja, ka maksimāli ātri jāmeklē veidi, kā pēc iespējas operatīvāk un drīzāk valstī ieviest satiksmes kontroli ar fotoradariem.

Lai gan šīs tehnoloģijas salīdzinoši ir diezgan dārgas, tomēr to ieviešanai varētu būt milzīgs profilaktiskais efekts, informēja ministra padomnieks preses un sabiedrisko attiecību jautājumos Normunds Beļskis.

Segliņa un Zivtiņa tikšanās laikā tika arī pārrunāti jautājumi par vispārējo satiksmes drošību un CP darbu, sākot no preventīvajiem pasākumiem līdz pat darba organizācijas jautājumiem. Ministrs rūpīgi seko līdzi tam, kas notiek CP, pastāstīja Beļskis.

Tāpat Segliņš šodien tikās arī ar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) vadību, kur ministrs norādīja uz stingrāku kadru atlases mehānisma nepieciešamību un augstāku tehnisko prasību ieviešanu attiecībā uz svarīgāko valsts datubāzu nodrošināšanu.

PMLP vajadzētu izslēgt cilvēciskā faktora iespējamo ietekmi darbā ar reģistriem, kā arī samazināt jebkurus citus iespējamos riskus, lai datu drošība būtu maksimāli augstā līmenī, par tikšanās laikā runāto aģentūrai LETA pastāstīja Beļskis.

Komentāri (179)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu